Házirend

1. Az étterem magánterület, ahol az üzemeltető jogosult a szolgáltatásait saját maga által megszabott feltételekhez kötni, amelyeket a házirendben összefoglalóan közzétesz.
Az étterem egész területén tilos olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy az emberekben félelmet, megbotránkozást keltsen. A vendégek kötelesek tiszteletben tartani az éttermi dolgozók, méltóságát, személyiségi jogait.
2. A vendégek az étterem területére csak saját felelősségükre hozhatják be vagyon-, és értéktárgyaikat. Az étterem területére bevitt tárgyak megőrzéséért és a tárgyakban keletkező bármilyen kárért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A talált tárgyakat vendégeink az étterem büfé részében adhatják le, az elveszett tárgyaikat ugyanitt kereshetik. A talált tárgyakat a Ptk. 5:59. § (4) bekezdésének megfelelően legfeljebb 3 hónapig őrizzük meg.
3. Minden vendég köteles az étteremre, az étteremben kihelyezett tárgyakra, berendezésekre vigyázni, épségüket megőrizni, rendeltetésüknek megfelelően használni. Aki az épületben, a kihelyezett tárgyakban, vagy az étterem berendezéseiben, felszerelésében szándékosan, vagy gondatlanul kárt okoz, az köteles az okozott kárt az étterem üzemeltetője részére megtéríteni. Az étterem egész területén mindenki csak saját felelősségére használhat minden eszközt és berendezést.
4. Az étterem területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása. Az étterem területére belépni, illetőleg ott tartózkodni csak alkalomhoz illő, ápolt, tiszta öltözékben szabad.
5. A megvásárolt menü jegy korlátlan ételfogyasztásra vonatkozik 30 percre, - fél óra időtartamra - mely a helyszínen ELFOGYASZTOTT ételek árát tartalmazza. A táskába elcsomagolt, a mértéktelenül kiszedett és el nem fogyasztott ételek ellenértékeként 1500 Ft felárat számolunk fel! Az esetleges ellenőrzés miatt a blokkot a távozásig meg kell őrizni.
6. Az étteremben tilos a dohányzás, valamint az elektromos cigaretta használata.
7. Tilos az étteremben máshol vásárolt ételt, italt fogyasztani.
8. A házirendet megsértő, rendbontó, illetve a többi vendég nyugalmát bármilyen módon zavaró látogatókat az étterem dolgozóinak jogában áll felszólítani, ennek eredménytelensége esetén az étterem területéről kivezetni.
A Házirend betartása minden vendég számára kötelező. Az étterem vendégei az étterem területére történő belépéssel a jelen házirend rendelkezéseit önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el.
Köszönjük Vendégeinknek, hogy a házirend betartásával hozzájárulnak ahhoz, hogy az éttermünkben eltöltött idő mindenki számára kellemes élmény legyen!

Symphonia Étterem
Üzemeltető: DILK Kft.
4034. Debrecen, Vágóhíd u. 2.

Fine foodDemoGood living
 • Elérhetőség

  4030 Debrecen Vágóhíd u. 2
  Tel: +36 20 268 0826
  Nyitvatartás:
  Hétfő – Péntek: 11:00 – 14:30
  Kövess minket

Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net